ONS TEAM

Eigenaar & Trainer: Jumping Fitness, Jumping meets Shadowboxing, Jumping kids, Zumba, Streetdance, Insanity

Charmain Wiessenberg

Mijn naam is Charmain Wiessenberg geboren op 22-12-1992 en ik woon in Heerde.
In 2008 ben ik begonnen met het geven van streetdance lessen aan kinderen, dit vond ik zo ontzettend leuk dat ik mij hierin verder ben gaan ontwikkelen en nu inmiddels 9 streetdance groepen heb in de leeftijd van 2,5 tot 18 jaar oud. In 2011 kwamen hier ook de Zumba lessen bij. In 2017 besloot ik voor mij zelf te beginnen omdat het steeds drukker werd, super leuk natuurlijk maar alleen dansles geven was voor mij niet genoeg. In 2017 zag ik Jumping Fitness voorbij komen en ik dacht gelijk JA dit wil ik! En dit ben ik gelijk gestart en daar is inmiddels ook Jumping Fitness kids & Jumping Fitness meets Shadowboxing bij gekomen. In 2020 ga ik starten met Insanity. 
Elke dag dat ik les mag geven is voor mij een feestje en het is natuurlijk fantastich dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, de afwisseling van de kids & volwassenen lessen vind ik erg leuk. Ik hoop jullie graag eens te zien in 1 van onze lessen.

Trainer: Jumping Fitness

Desiré Eikelboom

Hoi! Even voorstellen: ik ben Desiré Eikelboom.
Ik geef les vanaf 2000 en heb jarenlang aerobic high en low en streetdance gegeven. In 2017 heb ik mijn Jumping Fitness licentie gehaald en geef ik met heel veel plezier les in Jumping. Het mooie van Jumping vind ik de énorme conditie-opbouw, vetverbranding; terwijl je door de demping van de trampo je gewrichten ontlast. Sinds kort ben ik ook Fitness trainer.
Ik doe zelf ook nog aan hardlopen, fitness en yoga. Sportieve groet van Desiré

Trainer: Jumping Fitness, Jumping meets Shadowboxing, Jumping kids

Rosalie Drost-Zwijnenberg

Hoihoi! Mijn naam is Rosalie Zwijnenberg, en ben 25 jaar oud.
In 2017 ben ik gestart bij Funky Factory met het geven van de Jumping kids lessen. Tijdens deze lessen staat plezier voorop. We doen spellen op de trampolines en jumpen op muziek wat aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Het is een leuke en gezonde manier om te bewegen.
Sinds 2017 nam ik deel aan de Jumping Fitness lessen van Charmain. In 2018 heb ik mijn licentie Jumping Fitness gehaald en sindsdien geef ik met plezier deze les! Het gave van Jumping vind ik dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen, waarin je jezelf kan blijven uitdagen. Je conditie verbeterd en bouwt spiermassa op zonder dat je je gewrichten belast. En niet te vergeten het is vooral heel erg leuk, je sport op verschillende soorten muziek wat veel afwisselt!
Ook mocht ik in juni 2019 mijn licentie voor Jumping meets Shadowboxing behalen. Het leuke aan deze les vind ik de combinatie van het jumpen en shadowboxing. Je traint je armen en benen. Een mooi aanvulling op de Jumping Fitness lessen!
Ik hoop je een keer tegen te komen in één van deze lessen!

 

Trainer: Jumping Fitness

Michelle Gorsselink

Junior trainer: Streetdance kids

Nina Grolleman

Junior trainer: Jumping kids

Laura Driesse

Hoi!
Ik ben Laura Driesse,
Ik ben 16 jaar oud. Ik zit in de vierde van de havo.
Ik werk bij de DA drogist en ik geef Jumping Fitness kids groep 1 & 2.
Ik vind dit onwijs leuk met enthousiaste, sportieve en vooral gezellige kinderen! Elke week maken we samen er een feestje van.
3 jaar geleden ben ik hier mee begonnen, eerst als assistent en sinds dit jaar sta ik zelfstandig voor de groep.

Stagiaire: Streetdance kids, Jumping Fitness

Danique van der Velde